Kastamonu’da AK Parti 3. Yerel Yönetimler Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti olarak Cumhuriyet’in 100. yılına 2023 Türkiye’sini hazırlamak için genelden yerele tüm kadrolarla bir ve beraber olduklarını söyledi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kastamonu’da 2-4 Aralık tarihlerinde üç gün boyunca devam edecek olan AK Parti 3. Yerel Yönetimler Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

148 belediye başkanı katıldı
148 belediye başkanının iştirak ettiği Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, AK Parti Sinop Milletvekili Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazim Maviş, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hulusi Şentürk’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen AK Parti 3. Yerel Yönetimler Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda yerel yönetimler arasında işbirliği, koordinasyon üzerinde durularak bilgi ve tecrübe aktarımları yapıldı.

Önemli bir buluşma
AK Parti teşkilatlarının genelden yerele tüm kadroların bir araya geldiği toplantının faydalı bir buluşmaya ev sahipliği yaptığını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bilgi, birikim, tecrübe paylaşımlarının yapıldığı yeni kent politikalarının konuşulduğu AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı belediyecilik hizmetlerini buluğu şartlardan daha ileriye götürmek için konuların tartışıldığı önemli bir buluşmadır. İş birliği ve koordinasyona katkı sağlayan bu toplantı aynı zamanda yerel yönetimler arası dostluk ve kardeşliklerin pekişmesine vesile olmaktadır” dedi.

AK belediyeciliğin başarısı
AK Parti belediyecilik anlayışının bir ekol olduğunu söyleyen Başkan Tok, hem ekol hem de okul olan AK Parti belediyeciliğinin başarısının kaynağının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çizdiği profil olduğunu ifade etti.

Bizim nazarımızda millete hizmetkarlık var
Yerelden yola çıkarak geneli kucaklayan bir anlayışla hizmet kervanını sürdürdüklerini kaydeden Tok, "AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile kimsenin yarışamaz. Sorunlara çözüm getirme, vizyon oluşturma anlamında hiçbir siyasi parti AK Parti ile aynı kulvarda yarışamaz. Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmet kapısıdır. Bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır vardır” diye konuştu.
Toplantıya Samsun’dan çok sayıda belediye başkanı katıldı.