Samsun’un Bafra ilçesinde vine fenomenleri Bülent Mert ve Ömer Şentürk öğrencilerle söyleşi yaptı.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu Maarif Hareketi kapsamında Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Öğrenci Başkanı Anıl Kolat tarafından söyleşi ve konser etkinliği düzenledi. Bafra Yeni Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Vine Fenomenleri Bülent Mert ve Ömer Şentürk öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını cevaplayan internet fenomenleri Bülent Mert ve Ömer Şentürk söyleşi sonunda öğrencilere tavsiyelerde bulundular.
Ömer Şentürk, "İlk önce derslerinize çalışın. Bu sosyal medyaya aman aman kendinizi kaptırmayın. Boş zamanlarınızda istediğiniz gibi değerlendirin ama her şeyden önce dersler çok önemli" dedi.
Bülent Mert de, “Makine mühendisiyim ama yüksek lisans yapıyorum. Okumaktan başka çaremiz yok. Eğitim bizim her şeyimiz. Kimseye muhtaç olmamamız için, ileride çocuklarınıza mahcup düşmemek için, okumuş cahil olmamak için, ülkemiz için, vatanımız için lütfen çalışın kendiniz için okuyun” diye konuştu.
Bülent Mert ve Ömer Şentürk’ün öğrencilerle yaptığı söyleşinin ardından sanatçı Canan’ın söylediği şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Kapalı spor salonundaki etkinliğe Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın Gencel, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.