Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı Yakakent’te ulaşım aktörleri ile bir araya geldi.
Yakakent Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Yakakent Belediyesi Şube Müdürleri, Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şoförler Odası, kooperatifler, derneklerin başkan ve üyeleri katıldı.
Toplantı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Kadir Gürkan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantıda Yakakent içerisinde ve çevresinde vatandaşa toplu taşımacılık ve ulaşım hizmeti veren aktörlerin sorun ve önerilerinin dinlenmesi amaçlanırken düzenlenen toplantı kamu kurumları ve tüzel kişileri de bir araya getirmiş oldu.

“Büyükşehir her ilçeye kalıcı çözüm için gidiyor”
Daha önce 6 ilçede yapılan toplantılarda halka toplu taşımacılık hizmeti veren aktörleri ziyaret ettiklerini ve Vezirköprü, Kavak, Çarşamba, Terme, Bafra, Alaçam’ın ardından 7. toplantıyı Yakakent’te düzenlediklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Kadir Gürkan, “Ulaşım konusunda Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde halkımıza toplu taşımacılık ve ulaşım hizmeti veren aktörleri bulundukları yerde ziyaret ederek sorun ve önerilerini yerinde dinlemeye başladık. İlçelerimizde bu tür toplantılarımız düzenli olarak devam edecek. İlk toplantılarımızda genel olarak gittiğimiz ilçelerde kamu kurumları ve ulaşım aktörlerinin sorun ve önerilerini dinliyoruz. Sonrasında yapacağımız çalışmalar ile bu sorunları uzun vadeli kalıcı olacak şekilde çözümlemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.