Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye İlçesine bağlı Akşemsettin, Direkli ve Akabe Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, beraberindeki heyetle birlikte ilçe sınırları içinde bulunan Akşemsettin, Direkli ve Akabe mahallelerine ziyarette bulundu. Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Ekinci, muhtarlar tarafından kendilerine iletilen sorun ve talepleri dinledi. İletilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgililere talimat veren Ekinci, “Muhtarlarımız tarafından bize iletilen talepleri aldık. Çalışmalarımızı yerinde görüp, muhtarlarımızla yapılacak olan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın fikri bizim için önemlidir. Yapılacak çalışmaları onlarla istişare edip hayata geçirmek istiyoruz. Gerek şehir içerisindeki muhtarlarımız gerekse kırsal kesimdeki muhtarlarımızla muhtar toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Geçen haftada ilçe merkezdeki muhtarlarımız ile bir araya gelip toplantı yapmıştık. Şimdide o toplantıda almış olduğumuz karar gereği kendilerini ziyaret ediyoruz taleplerini ekiplerimiz ile birlikte yerinde inceliyoruz ve burada yerinde talimatlandırıyoruz. Bizim açımızdan muhtarlarımızın görüşü çok önemli özellikle ulaşamadığımız yerlere ve öncelik gerektiren yerlere onların talepleri bu ışık içerisinde ilerliyor. Gerek Akşemsettin, Akabe ve gerekse de Direkli mahalle Muhtarımız mahalleleri ile ilgili taleplerini ilettiler ve onlarında şahit olduğu gibi isteklerini anında talimatlandırdık. Bundan sonraki süreçte de aynı şekildeki gibi mahallelilerimiz ve mahalle muhtarlarımız ile beraber olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler, Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ve Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya da yaptıkları açıklamada, mahallelerindeki çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.