Haliliye Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı sporcularından Mevlana Altuntaş, Slovenya’da düzenlenen Wako Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonasında milli takımı temsil etti.
22-29 Ekim 2016 tarihlerinde Slovenya’da düzenlenecek olan Wako Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonasına Türkiye Şampiyonu unvanıyla katılan Haliliye Belediye Spor Kick Boks Takımı sporcularından Mevlana Altuntaş, şampiyonaya gitmeden önce Başkan Yardımcısı Osman Uludağ’ı ziyaret etti. Spor İşleri Müdürü Şavak Baysan’ın da yer aldığı ziyarette sporcu Altuntaş, katılacağı şampiyona hakkında bilgi verdi. Mevlana Altuntaş’ın Avrupa Şampiyonasına katılmasıyla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Uludağ, “Mevlana Altuntaş, Haliliye Belediye Spor bünyesinde sporunu icra eden kardeşimiz. Kendisi, Slovenya’da yapılacak olan Avrupa Kick Boks Şampiyonası’na ülkemizi temsilen katılacak. 2015 yılında Türkiye Kick Boks şampiyonu oldu. Şampiyon olarak da ülkemizi, bayrağımızı Slovenya’da, Şanlıurfa’dan, Haliliye Belediyesi’nden katılacak. Geçen yıllarda da kendisi dereceler aldı. İnşallah bu yıl kendisinden şampiyonluk bekliyoruz. Şampiyonaya katılacak olan Türk Milli Takımı’mıza da başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Mevlana Altuntaş, Wako Avrupa Büyükler Kick Boks Şampiyonasında ilk olarak Ukraynalı rakibi Illia Tkachlik ile ringde karşı karşıya gelecek.