Küçükten büyüğe tüm ziyaretçileri için birbirinden renkli etkinliklere imza atan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez “Minik Doktorlar Atölyesi” ile doktor olmak isteyen minik ziyaretçilerinin hayalini gerçekleştirdi.
Zengin marka karması ve sunduğu avantajlı alışveriş fırsatları ile Şanlıurfalıların buluşma noktası olan Piazza, minik ziyaretçilerinin eğlenirken öğrenebileceği, bilgilerini ve el becerilerini geliştirebileceği etkinlikler sunmaya devam ediyor. Piazza AVM, her hafta sonu olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonu da hazırladığı etkinlik ile çocuklara yaşıtlarıyla sosyalleşme fırsatı sundu. Piazza tarafından düzenlenen “Minik Doktorlar Atölyesi” ile bu kez, doktor olma hayali kuran çocuklar bir araya geldi.
Aileleri ile birlikte Piazza’ya gelen çocuklar, Minik Doktorlar Atölyesinde doktor önlüğü giyerek, sağlık hakkında yeni bilgiler edindi. Atölye kapsamında boy ve kilo ölçümleri de yapılan çocuklar, doktorluk mesleğini daha yakından tanıyarak etkinlik sonunda verilen sertifika ile doktor olmaya bir adım yaklaşmış oldu. Sertifikaları ve doktor önlükleri ile hatıra fotoğrafı çektiren minikler, eğlenceli bir aktivitenin daha keyfini sürerken, aileler de çocuklarının atölyedeki aktivitelerini izleyerek bu mutlu anlara şahit oldu.