Şavşat Belediyesi’nde kadrolu çiler ve  Personel Ltd. Şti. ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye kadrolu ve şirket bünyesinde görev yapan personelin maaşlarına yapılan sözleşme ile  % 83 oranında iyileştirme yapıldı.

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Belediye İş Sendikası Rize-Artvin şube başkanı Yaşar Kaspar ve personellerin katılımıyla imza altına alındı.

Şavşat Belediyesi Kadrolu ve Personel Ltd. Şti. bünyesinde görev yapan personelin maaşlarında % 83 oranında artış yapıldı.

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar imza töreninde yaptığı konuşmada; “Sözleşmenin tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Sendika temsilcimiz ile birlikte imkanlarımızı zorlayarak işçilerimize verilebilecek en üst seviyede artışı sağlamaya gayret ettik. Yıllık bazda % 83 zam ile işçilerimizin maaşlarında ve özlük haklarında önemli bir iyileştirme sağlamış olduk” dedi.

Belediye İş Sendikası Rize Artvin Şube Başkanı Yaşar Kaspar; iyi bir sözleşme oldu günümüz yoksulluk sınırının üstünde bir toplu sözleşmeyi imzalamış olduk,  Belediye Başkanımız sayın Nihat Acar Başkanıma  emeğe ve emekçilere destek ve katkıları için Sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum, temsilcilerimize ve üyelerimize katkıları için teşekkür ederim.dedi