Vali Doğanay'ı Hükümet Konağı önünde Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılınç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, Şavşat Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Aytunç Ünsay, Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Abdül Celil Kahveci Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Demir, daire müdürleri karşıladı. 

İlçe protokolü ile tek tek tokalaşarak tanışan Vali Doğanay, olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Doğanay, Kaymakam Mesut Gazi Ambarcı dan ilçenin genel durumu ve sorunları hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyareti sonrası ziyaretçi defterini yazdı 



Yürüyerek İlçe Belediyesine gelen ve cadde üzerinde karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla merhabalaşan Vali Doğanay, ardından Belediye Başkan Ahmet Sinan Öztürk'ü makamında ziyaret etti. 

Vali Doğanay, belediyenin hizmetleri ve faaliyetleri konusunda Başkan Ahmet Sinan Öztürk ile  bir süre görüştü.


 
Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Doğanay, güvenlik güçlerinin yetkililerden ilçenin asayiş ve güvenliği konusunda bilgiler aldı

İlçe ziyaretleri kapsamında Şavşat ilçesini ziyaret ettiğini belirten Vali Doğanay,  ilçedeki yapılması planlanan ve devam eden çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.