yaşayan ve aort damarı çatlaması sonucu kısmı felç olan Hasan Özyılmaz’ın isteğini Öz Gıda İş Sendikası yerine getirdi.

Çaykur’a ait Arhavi Çay Fabrikası işçi olarak çalışan 42 yaşındaki Hasan Özyılmaz yaklaşık 10 gün önce mesaiden çıkıp evde istirahat ettiği sırada fenalaşarak Arhavi hastanesine kaldırıldı. Aort damarının çatladığı belirlenen Özyılmaz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi.

%1 UMUTLA AMELİYATA ALINDI

Kısmı felç olan ve tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan Özyılmaz’ın bu isteğini Öz Gıda İş Sendikası yerine getirdi. Özyılmaz’ı evinde ziyaret edip tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Karadağ: “Arhavi çay fabrikasında çalışan Hasan kardeşimizin aort damarı çatlamış. Çok zor bir ameliyat geçiren arkadaşımız Allah’ın izniyle dünyada bir milyonda birine nasip olan başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Kendisini ameliyat eden doktorlarımıza teşekkür ediyorum. %1 umutla ameliyata almışları arkadaşımızı. Ama çok şükür sağ salim karşımızda. Tabii ki zor ve riskli bir ameliyat geçirdi ve buna bağlı olarak kısmi felç geçirdiği için tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duymaktaydı. Bizde kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve şube delegemiz Çayeli Yaka Mahallesi Muhtarımız Süleyman Muşdal’ın katkıları ile tedarik ettiğimiz tekerlekli sandalyeyi teslim için ziyarette bulunduk. Hasan kardeşimize tekrar geçmiş olsun diyorum.”

Tekerlekli sandalyeyi Başkan Sultan Murat Karadağ’dan teslim alan Hasan Özyılmaz rahatsızlığı süresince ve sonrasında kendisini yalnız bırakmayan Öz Gıda İş Sendikası Rize Şube Başkanlığına ve kendisini ameliyat eden doktorlara teşekkür etti.

HABER: ARZU ERBAŞ