Yazar Hikmet Anıl Öztekin Sinop’ta söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.
Programa Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Sinop İl Spor ve Gençlik Müdürü M.Kazım Açıkbaş, Sinop İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hakkı Bafralı, Sinop İmam Hatipliler Derneği(SİMDER) Başkanı Osman Aksu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Sinop Halk Eğitim Merkezi’nde İlim Yayma Cemiyeti ve Sinop İmam Hatipliler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Öztekin, söyleşinin ardından imza günü düzenledi. Yazar Hikmet Anıl Öztekin’in söyleşide kitabından alıntılar yaparak, "Her insanın eşleştiği bir aynası vardır. Her insanın bir insanı vardır. Onu değiştirecek bir insan vardır. Sesi sesine değse hayatı değişecektir o adamın. Ama tanışmayı hak edebilirsen. Her insanın başının üzerinde yazılı bir duası vardır. Ben buna inanırım. Etse hayatı değişecek. Ama ederse. ‘Bir kere söyle hayatını değiştireceğim. Bir kere beni dua et hayatını değiştireceğim’ diyor başınızın üstünüzde. Ama etmiyoruz ki. Bir kitap var, okunsa hayatımız değişecek. Bekliyor, orada sihirli cümleler bekliyor. Bir kere okusak hayatımız değişecek. Ama okursak" ifadelerine yer verdi.
Hikmet Anıl Öztekin’in söyleşisinin ardından Sinop Üniversitesi Rektörü Nihat Dalgın tarafından plaket takdimi yapıldı. Program, yazarın kitaplarını imzalaması ile son buldu.