Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne atanan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas Belediyespor’a veda ziyaretinde bulundu.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Sivas Belediyespor’un kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek, kentin tanıtımında Sivasspor’dan sonra önemli bir öneme sahip kulübün, geçen yıl kupa ve ligdeki başarısı ile Sivaslıları gururlandırdığını söyledi.
Ayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevi süresince Sivas Belediyespor yönetim kurulunun, her zaman yanında olmasından dolayı memnuniyetini belirterek, Ankara’da Sivas Belediyespor’a kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.
Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Salih Ayhan’ın, Sivas’ta yaptığı hizmetlerle her zaman takdir edileceğini ifade etti.
Tunahan ziyaretin anısına Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne atanan Salih Ayhan’a, Sivas’a hizmetlerinden ötürü çiçek ve plaket takdim etti.