Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın kentte görev yapan özel harekat polislerini ziyaret etti.
Başkan Aydın’ı karşılayan Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Özel Harekat Şube Müdürü Selahattin Koç, müdürlük yerleşkesine belediye ve iş adamlarının katkılarıyla inşa edilen ek hizmet binası ve diğer alanları gezdirdi.
Şehitler için oluşturulan anı köşesini de inceleyen Başkan Aydın, özel harekatın 15 Temmuz’da büyük bir sınav verdiğini ifade ederek,"Herkeste, eğer bu işi yoluna koyarsa özel harekat koyar düşüncesi vardı. Çok şehidimiz oldu ama Allah hepinizden razı olsun eğer bugün biz buraları gezebiliyorsak, bu ülkede bayrağımız dalgalanıyorsa, hala 800 bin kilometrekare sınırımız bir bütün olarak duruyorsa burada en büyük pay sizlerin, yani özel harekatındır. O yüzden millet olarak sizlere çok şey borçluyuz. Size minnettarız, çok teşekkür ediyoruz. Rabbim şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin. Sizler de bize hakkınızı helal edin. Size sunacağımız nasıl bir katkı varsa, bütün imkanlarımız sizin emrinizde. Çünkü siz bunu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Biz de size hizmet edersek bundan mutluluk, onur ve gurur duyarız" dedi.
Daha sonra Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Aydın, Şube Müdürü Feyzullah Dursun ve görevli personel ile bir araya gelerek sohbet etti.
Ziyaretlere Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, Belediye Meclis Üyeleri Seyfi Baş, Celalettin Çelik ve Fatih Şener de katıldı.