Sivasspor taraftar grubu Çılgınlar 58, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret etti.
Grup lideri Murat Selvili öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Selvili daha önce bazı taraftar guruplarına sağlanan desteklerin amacı dışında kullanıldığı için tüm bunların dışında yeni bir yapılanmaya girdiklerini kaydederek, bünyesindeki üyelerin sadece grup içerisindeki davranışlarına değil, okul ve aile yaşantılarına da olumlu yönde müdahale ederek örnek birer insan olmalarını amaçladıklarını kaydetti.
250 lira olan kombine bilet fiyatlarını Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yaptıkları görüşme neticesinde 125 liraya indirdiklerini belirten Selvili, kadınlar ve öğrenci üyelerinin de maçlara gelebilmesi için Başkan Aydın’dan ve şehrin ileri gelenlerinden destek beklediklerini dile getirdi.
Takımını motive ederek müsabakada desteklemesi gereken bazı taraftarın Türkiye’de takımlara zarar verdiğini ifade eden Başkan Aydın,"Çok şükür Sivas’ta bu durum yok, taraftarımız anlayışlı. Takımını destekleyen, sorumluluğunu bilerek şehrini temsil ettiğini düşünen, spor ahlakıyla yoğrulmuş bir taraftar grubunun şehir ve takım için büyük bir kazanç olacağını düşünüyorum. Sizler de bu anlayışla yola çıkmışsınız, sizi tebrik ediyorum. Elimizden geldiği kadar sizlere destek verir, yardımcı oluruz." dedi.
Başkan Aydın grubun talep ettiği kombine bilet konusunda yardımcı olacağının müjdesini vererek, "Ancak spor ahlakına aykırı hareket eden taraftarın biletini elinden alacaksınız. Böyle düşünerek bu işe girişmiş olmanız beni memnun etti" diye konuştu.