"SEÇMENİN TERCİHİNE SAYGI DUYMAYANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

 

Rize'nin güleryüzlü Milletvekili adayı Kenan Bıyık, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 7 Haziran 2015'te yapılacak Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını il merkezinde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Kenan Bıyık, vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Cumhuriyet Caddesinde esnafla kucaklaşan Kenan Bıyık, "Bu sefer tamam, bu sefer Kenan" sloganıyla karşılanırken, yolunu çeviren bir vatandaş, görüşlerini, "2009'da sandıkta kazandığın seçimi masa başında elinden aldılar. Milli iradeye saygı duymayanlara, sandık sonuçlarını hazmedemeyenlere, seçim sonuçlarını masa başında değiştirip halkı yok sayanlara hakkımı helal etmiyorum." şeklinde ifade etti.

 

Sandık güvenliğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Bıyık, herkesten verdiği oyun takipçisi olmasını istedi.

 

"RİZE'YE VE RİZELİLERE HİZMETİ ONUR SAYARIM"

 

Vatandaşlara, her sıkıntısında kendisini arayabileceklerini söyleyen Kenan Bıyık, Rizelilerin hakkını daha güçlü bir şekilde savunmak için aday olduğunu, Rize Milletvekili olarak bu şehre ve bu şehrin insanlarına daha fazla hizmet etmek istediğini söyledi.

 

Bıyık, vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve sevginin kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini belirterek, Rizelilere hizmet etmeyi, sıkıntılarına çözüm bulmayı onur saydığını ifade etti.