Amasya’nın Hamamözü ilçesindeki bir halı sahanın üzerinin kapatılması için görüşmek istediği Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili’nin telefonlarına cevap vermediği ve dönüş yapmadığı gerekçesiyle twitter hesabından “Padişah Mısın” diye çıkışıyla dikkatleri üzerine çekmesinin ardından Mülki İdare Amirleri yaz kararnamesi ile Hamamözü’nden Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine tayini çıkan aslen Rizeli olan Kaymakam Kadir Güntepe yine twitleri ile gündemde.

Geçtiğimiz hafta yaşanan çatışmalarda dört sivilin yaşamını yitirdiği Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinin kaymakamı Kadir Güntepe, Twitter’dan paylaştığı mesajda olaylardan sorumlu tuttuğu HDP’li siyasetçilere,“Böldürmeyeceğiz ulan” diye seslendi. Güntepe, HDP Şırnak vekili Ferhat Encü hakkında ise ‘Bana bak vekil bozuntusu’ ifadesini kullandı.
 Twitter adresinden HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü'nün attığı bir tweete cevap olarak, “Bana bak vekil bozuntusu. Allah'tan başka kimseden korkum olsaydı bunları yayınlamazdım. O bombaların hesabını vereceksiniz.” diye yazdı.

Beytüşşebap Kaymakam Kadir Güntepe ile HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da kapıştı. Geçen hafta yaşanan çatışmalarda dört sivilin yaşamını yitirdiği olaylarla ilgili Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinin Kaymakamı Kadir Güntepe, Twitter’dan paylaştığı mesajda “Böldürmeyeceğiz ulan” diye yazdı. Güntepe, HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü hakkında ise "Bana bak vekil bozuntusu" ifadesini kullandı.

Ferhat Encü, "Atanmış olan uzaktan kumandalı bir memur, bu halkn seçmiş olduğu şahsıma vekil bozuntusu diyor. Suç seni kumanda edende, sende değl." diye karşılık verdi.
Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, “Bu kalleş saldırı sonucu hala ‘Barış istiyoruz’, ‘İnsan Hakları istiyoruz’, ‘Siviller katlediliyor’ naraları atanlara bir çift sözüm var.” diyerek, şu tweet’leri paylaştı: "Güntepe, fotoğrafları 'Unutmayın! Bu mücadele iman ordusu TSK ve emniyetin küfür ordusu PKK'yla hak-batıl mücadelesidir! Böldürmeyeceğiz! İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın, ne kadar yıkarsanız yıkın, ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz ulan!"

HDP milletvekili Ferhat Encü, bu paylaşımların üzerine Güntepe'ye "Kaymakam efendi! Kendi pisliğinizi bu karelerle örtemezsin. 4 sivilin hesabını vereceksin. Yargılanacaksın!" yorumu yaptı.
Bunun üzerine Kaymakam Güntepe, HDP'li Encü'ye, "Bana bak vekil bozuntusu! Allah'tan başka kimseden korkum olsaydı bunları yayınlamazdım. O bombaların hesabını vereceksiniz." diye cevap yazdı.
Olaylara ilişkin kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, “Bu kalleş saldırı sonucu hala ‘Barış istiyoruz’, ‘İnsan Hakları istiyoruz’, ‘Siviller katlediliyor’ naraları atanlara bir çift sözüm var” diyerek şu tweet’leri paylaştı: