S.S 8 nolu Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi Başkanı Sultan Dinç konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, horonun, çayın, yeşilin ve O’nun gibi yiğit adamların olduğu şehrimize gelecek olması bizi oldukça mutlu etti.

 

Mutluluğumuzu ne şekilde ifade edebiliriz diye düşündük ve aklımıza yine Cumhurbaşkanımızın yolu geldi. Yani karşılık beklemeden halkımıza hizmet etmek. Ülkemizin bu günlere gelmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gecesini gündüzüne katıp bizlere hizmet etti ve etmeye devam ediyor.

 

Biz de onun için Rizeli halkımıza o güne özel küçük de olsa kooperatif olarak bir hizmet sunmayı görev adlettik. Cumhurbaşkanımız’ın Rize’mize iştirak etmesi, onunla aynı havayı solumamız, bizler için bir onur kaynağıdır.

 

Rize’mizin bağrından çıkardığı, dünya mazlumlarının sesi ve umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ana baba ocağı şehrimize gelmesinden dolayı S.S 8 nolu Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi olarak 11 mayıs pazartesi günü sabah saat 6’dan öğlen 13:00’a kadar ücretsiz olarak halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz. Araçlarımızla seyir yapan saygı değer yolcularımızdan ücret ödememelerini rica ediyoruz.

 

Sultan Dinç

S.S 8 nolu Şehir İçi Minibüsleri Kooperatifi Başkanı