Satılmış AKKAŞ / AFYONKARAHİSAR,()

Spor Toto 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Afjet Afyonspor'un lisanslı ürünlerinin satılacağı Store 3 mağazası Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın katılımıyla açıldı.
Afjet Afyonspor takımının lisanslı tüm ürünlerinin satışının yapılacağı 'Store 3' adlı mağaza bir alışveriş merkezinde açıldı. Açılışa, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili İsmail Barın, Afjet Afyonsporlu futbolcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Vali Tutulmaz ve protokol üyeleri kurdeleyi kestikten sonra ürünleri inceledi.
Taraftarlarla fotoğraf çektiren Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar'ın sportif anlamda çok başarılı bir yıl geçirdiğini hatırlattı. Sportif başarıların ekonomik olarak desteklenmesiyle ve sahip çıkılmasıyla süreklilik yaşadığını belirten Tutulmaz, "Afjet Afyonspor, ilimizin tanıtımına katkı sağlayan önemli başarılar sağladı. Takım yönetimi ve ilimizin yöneticileri takımın başarısı için her türlü desteği sağlıyor. Vatandaşlarımızın da başarı için aynı oranda desteğinin olması lazım. Bugün itibariyle Passolig kart başvurusu 6 bin 500 civarında. Takımın maçlarını oynayacağı stat ise 15 bin kişilik. Yani henüz 3'te 1'i sayıda Passolig kartı satılmış. Vatandaşlar da Passolig kartı alarak takımına destek olmalıdır. Bugün açılışı yapılan Store 3 mağazasından lisanslı ürünlerini alarak da destek olabilirler. Geçen sezon altın bir yıl yaşadık. Basket ve futbol takımları bir üst lige çıkarak zirveye geldi. Bunların kalıcı olabilmesinin tek şartı, halkın buna sahip çıkmasından geçer. Vatandaşlarımızı spor kulüplerimize destek olmaya çağırıyorum" dedi.
SALİH SEL: "1'İNCİ LİG'DE OYNAMAK GERÇEKTEN ÖNEMLİ"
Süper Lig'in bir altı olan 1'inci Lig'de oynamanın önemli olduğunu vurgulayan Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, "Bugün amatörlükten, profesyonelliğe adım attık. Biz amatör ligden çok hızlı şekilde yükselerek 1'inci Lig'e çıktığımız için altta idari bir kadrolaşmamız olmadı. Süper Lig'in bir altında olan  1'inci Lig'de oynamak gerçekten önemli. Bunu geçen hafta İstanbulspor maçında çok iyi hissettik. Bu sene ligde tutunmak istiyoruz. Lisanslı ürün mağazasında çok güzel ürünler var. Lisanslı ürün alarak takıma sahip çıkmalıyız. Takıma kombine ve Passolig kartlarını da alarak destek olmaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı.
Açılışın ardından Afjet Afyonsporlu futbolcular forma alan taraftarlarla fotoğraf çektirerek, forma imzaladı.

FOTOĞRAFLI

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Vali Mustafa Tutulmaz'ın açıklamaları
- Başkan Salih Sel'in açıklamarı 
- Store içerisinden detay
- Genel detaylar