Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda lider Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Yeşil-siyahlılar, lider Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Atabarut Tesisleri’nde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki antrenmana yeşil-siyahlılar tam kadro katılırken dar alanda kısa paslaşmanın ardından çift kale taktik maçı yapıldı.
Akhisar Belediyespor’da kaleci Fatih Öztürk’ün sakatlığı tamamen iyileşirken Serdar Kesimal de bugün takımla çalışmalara başladı. Sakat ve cezalı oyuncu bulunmayan Akhisar Belediyespor’da yarın sabah saat 10.00’da yapılacak antrenmanın ardından saat 13.45 uçağı ile İzmir’den İstanbul’a hareket edilecek.
Serkan Çınar’ın yöneteceği ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda pazar günü saat 13.30’da başlayacak karşılaşma öncesi Teknik Direktör Tolunay Kafkas; artık takımda bütün taşların yerine oturmaya başladığını belirterek ligin liderini de yenecek güçte bir takım olma yolunda büyük yol kat ettiklerini belirtti.
Acar: "3 puan da hiç uzak durmuyor"
Öte yandan Akhisar Belediyespor’un ligde sürprizler yapan bir takım olduğunun altını çizen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Ligde namağlup lider olan Başakşehir karşısında takımımızın galibiyeti alacak güçte olduğuna inanıyorum. Geçen hafta alınan Adanaspor galibiyeti ve ardından kupadaki güzel futbol takımın ve teknik heyetimizin morallerini yükseltti. Takımımız da yeni bir sistem oluşturuluyor ve çok yol kat edildi. Pazar günü zorlu müsabakadan en az bir 1 puan alacağımıza inanıyorum ama 3 puan da hiç uzak durmuyor" dedi.
Öte yandan Başakşehir deplasmanına Teknik Direktör Tolunay Kafkas; Fatih, Douglao, Miquel Lopes, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Custodio, Landry N’Guemo, Ömer Bayram, Ricardo Vaz Te, Soner Aydoğdu ve Hugo Rodallega ilk 11’i ile başlaması bekleniyor.