Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, “Yeni yönetimle aramızda en ufak bir sorun yoktur. Biz her zaman buradayız ve hep beraberiz” dedi.
Galatasaray’ın Haziran ayı olağan divan kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu. Birlik mesajı veren Albayrak, Galatasaray’ın bu sezon tarih yazdığını belirtti. Albayrak, “Görüyorsunuz hep beraberiz. Hepimizin başarısıdır bu. Tek kişinin başarısı değil. 7 ayda bu yönetim tarih yazdı. Bence bu yıl altın harflerle tarihe geçti. Hiç kimsenin böyle bir başarı beklemediği ortamda bir olduk, birlik olduk ve 2 tane kupa aldık. Allah’a şükürler olsun. Bunun arkasında kimse bir şey aramasın. Aramızda en ufak bir sorun yoktur. Biz her zaman buradayız ve hep beraberiz. Bugün beraberiz ve yarın da beraber olacağız” diye konuştu.
DÜRÜST: “BUNDAN SONRA DA İNŞALLAH BU BAŞARI DEVAM EDER”
Eski Galatasaraylı yönetici Ali Dürüst ise, başarının ekip olunduğunda geldiğini belirterek, "7 ayda bir ekip olduk. İnşallah bundan sonra başkan ve yeni yönetim de inşallah aynı havada devam eder. Yeniden başarıya koşarız inşallah. Bizi bir araya getiren Duygun Yarsuvat’a teşekkür etmek lazım. Önümüzü açtı ve çok rahat çalıştık. Onun pozitif havasıyla hiçbir sıkıntı duymadık. Buralara kadar geldik ve şuan beraberiz. İnşallah seneye de bu tarz bir yemek olur ve bir daha geliriz” ifadelerini kullandı.