Antalyapor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, Antalyaspor’un kazanmak için sahada ne gerekiyorsa yaptığını belirterek, “Süper Lig’de alınan 1 puan da önemlidir” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Antalyaspor sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu, maçtan önce futbolcularının Kayserispor karşılaşmasını kazanma gayreti içinde olacakları sözünü verdiğini aktardı. Antalyaspor’un sahada iyi mücadele ettiğini kaydeden Göksu, “3 puan alamadık ama böyle mücadele devam ederse gelecek maçlarda bu 3 puanlar gelecektir. Maçın genelinde takım olarak kazanmak için ne gerekiyorsa yapıldı. Ama hedefte 3 puan vardı. 1 puan aldık. Süper Lig’de 1 puan da önemlidir. Ama 3 puan olsaydı daha iyi olacaktı. Seyirci de kazanmak için destek verdi. İnşallah bundan sonraki maçlarda 3 puan alarak yolumuza devam ederiz” dedi.
“KAYSERİSPOR CEPHESİ”
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçı kazanmaya yakın taraf olduklarını belirtti.
Karşılaşmanın büyük bölümünde oyuncularının iyi oynadığının altını çizen Kafkas, “Oyun anlamında sıkıntımız yok. İyi oyunu skor ve üretime dönüştüremiyoruz. Son vuruşlarda beceriksizliğimiz var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Geliştireceğimiz noktalar var. Genç bir takımız, umuyorum bu ligi çok sıkıntı çekmeden orta sıralarda bitiririz. Deplasmanda alınan bir puan değerli ve önemlidir” diye konuştu.