Mithat ABAKAN/MANAVGAT, () - SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7. Grup 9. hafta maçında Manavgat Belediyespor ile Kepez Belediyespor 1-1 berabere kaldı.

BAL 7. Grup'ta Manavgat Belediyespor ile Kepez Belediyespor, Manavgat Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Selçuk Keklik, Emre Karagel, Gökhan Yüksel hakem üçlüsünün yönetti. Karşılaşma Kepez Belediyespor'un vuruşuyla başladı. Oyunun henüz ilk dakikası içinde Kepez Belediyespor atağında Manavgat Belediyesporlu defans oyuncularının hatasını değerlendiren Salih sol çaprazdan kaleci Ayhan ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun şutu az farkla auta çıktı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda gol olmadı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte her iki takım da gol bulmak için ataklarını arttırdı. 59'uncu dakikada gelişen Kepez Belediyespor kontratağında sağ taraftan Fatai'nin ceza sahası içine girerken sert şutunda top filelerle buluştu: 0-1. Golün ardından beraberliği sağlamak amacıyla ataklarını arttıran Manavgat Belediyespor 77'nci dakikada sağ taraftan yapılan ortada kale çizgisi üzerinde Burhan'ın düzgün vuruşuyla eşitliği sağladı: 1-1. Karşılaşmada başka gol olmayınca takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla Kepez Belediyespor 21 puan ve 1 gol averajıyla Manavgat Belediyespor'un önünde grupta ilk sıradaki yerini korudu.

FOTOĞRAFLI