Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), () – MERSİN’in Anamur ilçesinde Galatasaray Futbol Okulu’nda 5 yıldır eğitim alan başarılı sporcu Baran Aydın (12) Süper Lig ekiplerinden Osmanlı Spor’a transfer oldu. 
Baran Aydın’ın transfer olması ilçede spor dünyasında sevinç yaratırken sporcunun yetişmesinde emeği geçen hocası Erol Avşar, "2 yıldır birçok kulübün takibinde olan sporcu, tercihini Osmanlı Spor’dan yana kullanarak, süper lig ekiplerinden Osmanlı Spor'a transfer olmuştur. Baran Aydın Allah vergisi yeteneği olan bir sporcumuzdur. Tabi ki bizim de ona katkılarımız olmuştur" dedi.
Baran’ın disiplinli bir genç olduğunu ifade eden Avşar, "Başarının anahtarı olan çok çalışmak, iyi dinlenmek ve iyi bir antrenmandan geçtiğini her zaman idrak eden ve buna göre çalışmalarını sürdüren Baran Aydın,  futbol geleceği çok parlak olan bir sporcumuzdur. Birçok kulübün takibinde olan sporcumuz tercihini Osmanlı Spordan yana kullanmıştır. Biz de bu konuda sporcunun önünü açmış bulunmaktan oldukça memnuniyet duyuyoruz. Transferi konusunda sporcuya yardımcı olan Anamur Muz Spor Kulübü Başkanı Esat İbret ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Anamur'a ve Türk futboluna hayırlı olsun" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI