Bilecik 1. Amatör Lig 24. haftasında Bilecikspor ile Gölpazarı Belediyespor arasında oynanan müsabakada gözlemci, hakemlere müdahale ederek saha içinden oyuncu attırdı.
Bilecik sentetik sahada oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 24. hafta müsabakasında, maçın 90. dakikasında yaşanan olaylar sonrası orta hakem Adem Akkaya, Bilecikspor’dan Semih Sevinç ve Gölpazarı Belediyespor’dan bir oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Bu kart sonrası saha kenarından maçı izleyen gözlemci Cebrail Avcı, maçın yan hakeminin yanına gelerek kulağına bir şeyler söyledi. Bunun üzerine yan hakem orta hakemi yanına çağırarak, orta hakeme bir şeyler söyledi. Maçın orta hakemi yardımcısını da yanına alarak maçın gözlemcisi Cebrail Avcı’nın yanına giderek bir şeyler konuştular. Konuşma sonrası orta hakem Adem Akkaya, Bilecikspor’un 17 numaralı futbolcusu Oğuzhan Kundala’ya kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etti. Bu olay sonrası maçın gözlemcisine taraftarlar tarafından büyük tepki geldi.
Maç sonu maçın gözlemcisi İHA muhabirinin, “Hocam ne sıfatla oyuncuyu attırdınız” sorusu üzerine, maçın gözlemcisi Cebrail Avcı, “Ben oyuncu attırmadım hakem attı” dedi. Bunun üzerine muhabirin tekrar, “Ne sıfatla ‘Vurdu’ dediniz kayıtlar var” demesi üzerine Avcı bir açıklamada yapmadan hakemlerin bulunduğu soyuma odasına gitti.
Taraftarlar ise yaşanan olaylara “Kime hizmet ediyorsunuz? Açıkça söyledin. Vurdu dediniz” diyerek Avcı’ya tepkilerini gösterdiler.
Öte yanda maçı yönetecek hakem üçlüsünün maça ısınmadan çıkmaları gözlerden kaçmadı.