Denizlispor, dış transferde Giresunspor’dan Berkan Yıldırım ve Albimo Alanyaspor’dan Kerem Gülbahar’ı renklerine bağladı.
Yeni sezon hazırlıkları için toplanan Denizlispor’da futbolcular hasret giderirken, yönetim de transfer çalışmalarını sürdürdü. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda iç transferde kaleciler Kazım ve İsmail’in yanı sıra Mustafa Keçeli, Serkan Atak, Veli Acar, Mert Çakar, Cihan ve Şenol Akın ile anlaşmaya varan yeşil-siyahlılar, iç transferi firesiz tamamladıktan sonra dış transfere ağırlık vermeye başladı. İlk olarak teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın takımda görmek istediği ve görüşmelerini bizzat kendisinin yürüttüğü Fransa’nın Nancy takımından Kongolu stoper Joel Sami ile prensip anlaşmasına varan yeşil-siyahlılar, Giresunspor’dan 28 yaşındaki sağ bek Berkan Yıldırım ile de anlaştı.
Dün akşam Denizli’ye gelen Albimo Alanyaspor’un sol beki 31 yaşındaki Kerem Gülbahar’la da anlaşma sağlandı. Kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve teknik direktör Mehmet Altıparmak’la görüşen tecrübeli futbolcu 1 yıllık teklife ’evet’ dedi. Denizlispor’un önceki gün prensip anlaşmasına vardığı Giresunspor’un stoperi Özgür Yılmaz ise transferden vazgeçti. Yeşil-siyahlı yöneticileri arayan oyuncunun bazı özel sebepler nedeniyle Denizlispor’a gelmekten vazgeçtiğini söylediği öğrenildi.
Öte yandan Denizlispor yeni sezon hazırlıkları için toplandı. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplanan yeşil-siyahlı futbolcular hafif bir idman yaparak sezona ’merhaba’ dedi. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve teknik direktör Mehmet Altıparmak futbolcularla yakından ilgilenerek sezonun ilk fotoğrafını çektirdi. İlk idmana Bulgaristan’da bulunan Genkov, ülkesinde bulunan yeni stoper Joel Sami ve Giresun’a giden yeni transfer Berkan Yıldırım katılmadı. Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, altyapıdan Asil Kaan Güler, Sercan Gezici, Muharrem Ötkün, Emin Can Konuk, Burak Yılmaz, Mustafa Diler, Muhammet Emel, Alperen Yazıcı, Berat Jonathan, Muhammet Arı, Şefikcan Erel, Hüseyin Altıntaş’ı da idmanlara davet etti. Bu oyuncuların son durumlarının görüleceği ve takıma katkı verebilecek oyuncuların kampa götürüleceği belirtildi.