Türkiye Futbol Federasyonu ile Ülker işbirliğinde yeni bir proje start alıyor.
6 Temmuz-15 Eylül tarihleri arasında toplam 14 şehirde 3 ay süresince gerçekleşecek olan TFF-Ülker Futbol Okulları’na her ay 60 çocuk katılacak. 6-12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak katılabilecekleri antrenmanlarda bir çocuk, resmi tatillere bağlı olarak haftada 3 ya da 4 olmak üzere, haftada toplam 12 futbol antrenmanına katılmış olacak.
TFF-Ülker Futbol Okulları’na sağlık raporu ve muvafakatnamesi ile TFF bölge merkezlerine başvuran herkes katılabilecek. Başvurular kontenjanla sınırlı olup, her dönemde her yaş grubunda en fazla 20 sporcu çalışmalara katılabilecek. Futbol okullarına aynı sporcu sadece bir defa katılma hakkına sahip. Çalışmalar, 6-8 yaş kız ve erkek karma, 9-10 yaş kız ve erkek karma, 11-12 yaş erkek olmak üzere yapılacak.
DİYARBAKIR’DA 3 DÖNEMLİ ÇALIŞMA
Çalışmaların yapılacağı şehirlerden biri Diyarbakır. Antrenörler Nevzat Türker ve Fehmi Kalender yönetiminde gerçekleştirilecek çalışmalar 3 dönem halinde yapılacak. İlk dönem 6-31 Temmuz, ikinci dönem 3-21 Ağustos, üçüncü dönem 24 Ağustos -11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.