Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, şampiyonluğu doyasıya kutladı.
FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Rus takımı Dinamo Krasnodar’ı 3-1 yenerek Dünya Kulüpler Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA, şampiyonluğu bu akşam doyasıya kutladı.
Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Kulüp İkinci Başkanı Erdal Karamercan, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri, Eczacıbaşı VitrA oyuncuları ve teknik kadro, çalışanlar ve Tigers taraftar grubu kutlamada yer aldı. Gecede şampiyonlukların kısa hikayesinin anlatıldığı film oynatıldı ve pasta kesildi.
Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, dünya şampiyonu olan kızları tek tek kutladığını belirterek, dünya şampiyonu olmalarında bir aile olmaları ve 50 senelik bir kulüp olmalarının etkili olduğunu belirtti. Faruk Eczacıbaşı, bundan sonra da aile kulübü olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Eczacıbaşı VitrA’nın tecrübeli oyuncusu Neslihan Demir Güler ise, çok mutlu olduklarını belirterek, "Gerçekten bir sezon böyle güzel bitirilemezdi. Büyük bir iş başardık. Bundan sonra da bu başarının devamı gelir inşallah. Her sezon en iyi kupaları kaldırırız” dedi.
Eczacıbaşı VitrA’nın genç sporcusu Gözde Yılmaz da şampiyonluğun çok mutluluk verici olduğunu ifade ederek, bu başarıyı devam ettirmek istediklerini söyledi.
Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara ise bütün sporcuları tebrik ederek, teşekkür etti.