CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA’da takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı ve başarılı oyuncu Neslihan Demir, çok çalıştıklarını ve takım olarak bunu başardıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak Polonya’dan dönen Eczacıbaşı VitrA’da moraller yerinde. Şampiyonluk sonrası sevinçleri yüzlerinden okunan oyuncular bugün Eczacıbaşı Spor Salonu’nda bir araya gelerek pasta kesti ve şampiyonluğu bir kez daha kutladı. Önemli bir başarıya imza attıklarını belirten takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı, şampiyonluğun tarifsiz bir duygu olduğunu vurgulayarak, “Daha öncesinde Vakıfbank ve Fenerbahçe bu kupayı almıştı. Bu bizi çok motive ediyordu. ‘Biz de yapabiliriz’ diyorduk. Senelerdir ya çeyrek finalde ya da yarı finalde Vakıfbank’a yeniliyorduk. Bu sene psikolojik ve taktiksel açıdan çok iyi hazırlandık. Antrenörümüzün dediklerinin hepsini yapmaya çalıştık. İlk senesi olmasına rağmen bizi gerçekten çok iyi motive etti ve kendine inandırdı. Onun için de çok önemli bir başarı. Gelip Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak. Bu kulüp bu kupaya aç ve senelerdir bunu bekliyor. Herkes çok mutlu. Kendi kariyerime böyle bir kupa kattığım için çok mutluyum. Önümüzde artık daha büyük hedefler var. Dünya kulüpler şampiyonasına gideceğiz. Oradaki kupayı da almamız gerektiğini omuzlarımızda yük olarak hissediyoruz. Türk voleybolu çok önemli bir yerde. Bunu dünyaya da göstermemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
NESLİHAN DEMİR: “HEDEFE KİLİTLENDİK VE BAŞARDIK”
Eczacıbaşı VitrA’nın önemli oyuncusu Neslihan Demir ise çok mutlu olduklarını, şampiyonluğun hala rüya gibi geldiğini ifade etti. Çok çalıştıklarını belirten başarılı oyuncu, “Hepimiz hedefe kilitlendik ve başardık. Önümüzde Türkiye Kupası ve Türkiye Şampiyonası var. Şimdiden onu düşünmeye başladık ama çok mutluyuz. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Bizim için asıl sezon şu an başlıyor” şeklinde konuştu.