CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA, şampiyonluğu pasta keserek kutladı.
CEV DenizBank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Final Four’da rakiplerini geçerek şampiyon olan Eczacıbaşı VitrA’da yüzler gülüyor. Eczacıbaşı Spor Salonu’nda bir basın toplantısı düzenleyen yönetim, teknik ekip ve oyuncuların mutlulukları gözlerinden okundu. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, şampiyon oldukları için çok gururlu ve mutlu olduklarını söyledi.
Türkiye’yi kadına şiddetle değil, kadınların gücüyle tanıtmaktan mutluluk duyduklarını belirten Eczacıbaşı, “Bu kupanın arkasında gerçekten büyük bir ter miktarı var. Bütün çalışmanın arkasında yalnız sporcularımız veya birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğumuz antrenörümüz yok. Bunların arkasında önemli bir ekip var. Ben yönetim kurulundan başlayarak tüm kulüpteki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dünyanın kadınlarımızı maruz kaldıkları şiddetle değil, gerçek güçleriyle tanımalarına Eczacıbaşı’nın bir katkısı olduysa bundan çok büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
CAPRARA: “TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM”
Eczacıbaşı Vitra Antrenörü Giovanni Caprara ise, takıyla gurur duyduğunu belirterek, “Öncelikle teknik ekibe teşekkür ediyorum. Tabii ki çok güçlü oyuncularım vardı. Onları da tebrik ediyorum. Biz güçlü bir takım kurduk. 14 oyuncusu birden oynamaya hazır. Takımımla gurur duyuyorum. Sezon başında menajerime çok fazla yabancı oyuncu alınmamasını söyledim. Önemli olan birlikte oynayan 6 kişinin birbirine alışması, yabancı oyuncu değil. Yabancı oyuncuyu sevmediğimden değil, takım kurabilmek için bu gerekli. Şimdi söyleyebilirim ki, iyi karar vermişim” ifadelerini kullandı.