Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, Jordan Larson’dan sonra yeni bir Amerikalı oyuncuyu daha kadrosuna katarak, Amerika Milli Takımı’nın genç pasörü Molly Kreklow ile anlaşma imzaladı.
Geçen sezon Almanya Ligi şampiyonu Dresdner SC Takımı’nda oynayan Molly Kreklow’un genç ve yetenekli bir oyuncu olduğunu belirten Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural, “Amerika Milli Takımı’nın 2011’den bu yana kadrosunda yer alan Molly’nin Avrupa’da bir yıllık deneyimi var. Molly’nin, takımımızla iyi uyum sağlayıp, başarılı bir grafik sergileyeceğine inanıyoruz” dedi.
Almanya’dan sonra ikinci Avrupa deneyimini Türkiye’de, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA’da yaşayacağı için çok mutlu olduğunu belirten Molly Kreklow ise, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün Türkiye dışında da çok iyi bilinen bir kulüp olduğunu dile getirerek, “Yaklaşık yarım asırdır sporun ve voleybolun içinde, aynı zamanda dünyanın en iyi oyuncularının kadrosunda yer almak için tercih ettiği başarılı bir kulüp. 2015’te Dünya ve Avrupa Şampiyonu olarak fazlasıyla dikkat çeken Eczacıbaşı VitrA’nın kadrosunda yer alacağım için büyük gurur yaşıyorum. Türkiye’nin ve Eczacıbaşı VitrA’nın benim için çok önemli ve iz bırakan bir deneyim olacağına inanıyorum. Yeni sezonda yeni başarılar için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.