Eskişehirspor’da yaşanan maddi sıkıntılarla ilgili gelişmeleri değerlendiren Odunpazarı Kent Konseyi Spor Meclisi Başkanı Nilüfer Kurumehmetoğlu, tüm şehri kenetlenmeye ve ES ES’e sahip çıkmaya davet etti.
Kurumehmetoğlu, “Eskişehirspor bu ülkenin ve bu şehrin en köklü, futbola taraftarıyla farklı bir boyut kazandıran, şehrin markası olmuş. 7 den 70’ e gönüllere taht kurmuş Anadolu’nun tertemiz bir takımıdır. Bir futbol şehrinin kaderi ile bu kadar oynanamaz. Hiç bir sevda bu cezayı hak etmez. Türkiye’nin en renkli takımı ve taraftarı olan Eskişehirspor için ne gerekiyorsa bir an önce yetkili kurum ve kuruluşlar olaya müdahale etmelidir. Bu şehirde yaşamanın gerekliliği budur” dedi.
ZAMAN KAYBEDİLMEMELİ
Eskişehirspor’un kurtuluşunun kurumsallaşmak olduğunu söyleyen Kurumehmetoğlu, “Eskişehirspor artık kurumsal bir yapı içinde olmalı. Geçici çözüm yollarıyla daha fazla zaman kaybedilmemelidir. Buradan Odunpazarı Kent Konseyi Spor Meclisi olarak Eti’ye, Sarar’a, Ticaret Odasına, Sanayi Odasına, iş adamlarına, milletvekillerine, şehrin tüm yerel yöneticilerine sesleniyorum. Eskişehirspor yok olmasın. Susmayın, susturmayın” diye konuştu.