ANTALYA, () - TÜRKİYE Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, Sökespor'la karşılaşacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Antalyaspor, Bayanlar 2. Ligi'nin ikinci yarısındaki ilk maçında 16 Aralık Pazar günü çıkacak. Söke Voleybol'a konuk olacak olan kırmızı-beyazlı ekip, bu maçtan galibiyetle dönmek istiyor. Söke Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

Antalyaspor Voleybol Şube Sorumlusu Alp Özel, ligin ilk yarsında çizdiklerini başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekmeyi başardıklarını, ikinci yarıda da bu başarıyı sürdürmek istediklerini kaydetti.

Ligin ikinci yarısının Söke Voleybol maçıyla başlayacağına değinen Özel, "Bu sene deneyim yılı olarak lige başlamıştık fakat ilk devreyi 2. tamamladık. Bu bizim için önemli bir başarı" dedi.

'ZORLU PLAY-OFF DENEYİMİNİ YAŞAMAK İSTİYORUZ'

Gruptan 2 takımın play- off final grubuna katılacağını kaydeden Özel, "16 takımlı Play-Off finalleri sonucu 4 takım bir üst lige çıkacak. Sezonu ilk 2 sırada tamamlayarak Play-Off final grubu deneyimi kazanmak istiyoruz. Geçen sene kurduğumuz takımımıza ilgi çok yüksek. Antalyaspor'dan önce Antalya'da yetişen kızlarımız, İstanbul takımlarına gidiyorlardı. Şu anda bu sporcular, Antalyaspor'da forma giymek istiyor. Bu da bizi çok sevindiriyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI