Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi kapsamında, Ali Gültiken, Tanju Çolak, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin Elazığ’da genç hükümlülerle buluşacak.
Türk Futbolu’nun efsane isimlerinden Ali Gültiken, Tanju Çolak, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin Elazığ’da genç hükümlülerle buluşacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi kapsamında Ceza ve İnfaz Kurumlarındaki hükümlü ve tutuklu gençlerin, aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolcularla beraber vakit geçirmeleri, gençlerin sosyalleşmesi ve rehabilite edilmesine katkı sunulması amaçlanıyor.
Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 8 Aralık 2016 tarihinde uygulanacak olan proje kapsamında aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolculardan Ali Gültiken, Tanju Çolak, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin hükümlü gençlerle bir araya gelecek. Futbolun efsaneleri, tecrübelerini hükümlü ve tutuklu gençlerle paylaşmak amacıyla bir panel düzenleyecek ve onlarla birlikte gösteri maçı yapacak.