Spor Toto Süper Lig’de 2 maçtır galibiyete hasret olan Gaziantepspor, yarın evinde Osmanlıspor’u konuk edecek.
Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Gaziantepspor, yarın evinde konuk edeceği Osmanlıspor karşısında 2 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Kırmızı-siyahlı ekipte sakatlıkları devam eden Orkan Çınar ve Evans Kangwa dışında eksik bulunmuyor. Ligin 7. haftasında deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Abdülkadir Kayalı ve Frantisek Rajtoral cezaları tamamlanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal bu oyuncuları tekrardan 11’de oynatması bekleniyor.
Gaziantepspor-Osmanlıspor mücadelesi yarın saat 13.30’de Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi Trabzon bölgesinden Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını ise, Mehmet Metin ve Samet Çavuş yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Onur Karabaş.
Ligde 15. randevu
Gaziantepspor ile Osmanlıspor ligde yarın 15. kez karşılaşacak. Geride kalan 14 maçta Gaziantepspor 5 galibiyet alırken, Osmanlıspor da 5 galibiyet elde etti. İki takım 4 karşılaşmadan beraberlikle sahadan ayrıldı. Oynanan 13 karşılaşmada, Osmanlıspor rakibine 15 gol atarken, Gaziantepspor 20 golle cevap verdi. Geçen sezon ligde oynanan maçlarda Gaziantepspor evinde rakibini 2-1 yenerken, Ankara’da oynanan mücadele ise 1-1 beraberlik ile tamamlanmıştı.
Kendi evinde geçit vermiyor
Ligin 9. haftasında yarın evinde konuk edeceği Osmanlıspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Gaziantepspor, Ankara ekibine evinde kolay kolay yenilmiyor. Rakibine karşı oynadığı son 5 resmi maça çıkan kırmızı-siyahlı ekip, 5 mücadelede rakibine boyun eğmezken, bu maçlardan 4 galibiyet elde etti, 1 maçtan da beraberlik ile ayrıldı.