Eczacıbaşı VitrA’nın genç yıldızı Gözde Yılmaz, Eczacıbaşı Spor Kulübü ile üç yıllık sözleşme yeniledi.
Dünya Kulüpler ve Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarının parlayan yıldızlarından olan ve birçok kulübün transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Gözde Yılmaz, üç sezon daha Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün sporcusu olacak.
URAL: “KENDİSİNDEN VAZGEÇMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİK”
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural, Gözde’nin kulüpte kalmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Gözde’ye her zaman çok inandık ve kendisinden vazgeçmeyi hiç düşünmedik. Bu nedenle ilk altıda oynasın diye iki kez farklı zamanlarda, başka kulüplerde oynamasını sağladık. Geçen sezon yeniden kadromuzda yer aldı ve oyunculuğu ile herkesin hayranlığını kazandı. Gözde’nin, her gün çok daha iyi bir oyuncu olarak voleybol kariyerine devam edeceğine inanıyoruz” dedi.
YILMAZ: “KULÜBÜMDE KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM”
Uzun zamandır bünyesinde bulunduğu Eczacıbaşı Spor Kulübü’yle üç sezon daha anlaştığını belirten Gözde Yılmaz ise, “Bu sezon, benim ve kulübüm için kilometre taşlarından biri oldu. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılara yenilerini eklemek için hep birlikte daha çok çalışacağız. Kulübümde kaldığım için mutluyum” diye konuştu.