Giresunspor’da kötü gidişatın ardından futbolculara ve teknik heyete 6’şar bin liralık ceza kesilmesinin ardından Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, futbolcular ile bir araya gelerek sert uyarılarda bulundu.
Başkan Bozbağ, futbolcular ile düzenlediği toplantıda, “Savaşmayan futbolcunun Giresunspor’da yeri yok” dedi.
Futbol şansının yanlarında olmadığını fakat bu durumdan en yakın zamanda çıkacaklarını belirten Bozbağ, “Futbolda bazen top içeri girmeyince veya istediğiniz mücadele olmayınca her şey kötü görünüyor. Bugünler geçecek inşallah. Mersin’in 6 tane gol yemesi Mersin’in kötü bir takım olduğu anlamına gelmiyor. O yüzden mücadele etmeden, savaşmadan, hiçbir takımı yenemezsiniz. Pazartesi günü bu takım savaşacak inşallah puan veya puanlarla şehrimize dönecek. Ligin ilk yarısının bitmesine iki hafta kalıyor. Bu iki hafta süresince de toplaya bildiğimiz kadar puan toplayıp devre arasına gireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Savaşmayan futbolcunun Giresunspor’da yeri yok”
Genel olarak sorunlarını aile içinde konuştuklarını kaydeden Bozbağ, şöyle devam etti:
“Biz oyuncularımızla daha çok aile içerisinde konuşuyoruz. 18 senelik idarecilik ahlakım, terbiyem, 5 senelik başkanlık tecrübem bana bu konuda ne öğrettiyse hangi şekilde, hangi dozda uyarı yapmamız gerektiğini öğrettiyse, öyle yaptık. Çok fazla küfreden, döven, sayan bir başkan değilim. İdarecilerin de yapmakla hükümlü olduğu bazı şeyler var, futbolcuların da var ama futbolcuların bugüne kadar çok yaptığını düşünmüyorum. Dün futbolcular ile yaptığım toplantı ile uyarıyı yaptım. Burası herkesin çocuğuna çoluğuna ekmek götürdüğü bir yer. Koskocaman bir camia. Her zaman aynı şeyi söylüyorum; savaşmayan futbolcunun Giresunspor’da yeri yok” diye konuştu.