Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, "Kendi çıtamızın üzerinde olan bir takımdan, büyük bir takımdan puanlar almak istiyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor’un Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, geride kalan 8 haftada 4 galibiyet ve 4 yenilgi aldıklarını hatırlatarak, "Galip geldiğimiz 4 takım da kendi kategorideki takımlar. Ancak bizim seviyemiz üzerinde olan Galatasaray, Beşiktaş ve Meidpol Başakşehir gibi takımlardan puan alamadık. Bugün hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlıyoruz. Fenerbahçe de bizim gücümüzün üzerinde bir takım" diye konuştu.
Büyük takımlarla oynanacak maçlara daha kolay konsantre olunduğunu vurgulayan Gül, "Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarla oynamak bizim gibi küçük şehir takımları için Süper Lig’de olma, Süper Lig’de bulunma amaçlarından biridir. Pazar günü ilk kez kendi çıtamızın üzerinde olan bir takımdan, büyük bir takımdan puanlar almak istiyoruz" dedi.