Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Yeni Malatyaspor maçında 3 puan kazanmak istediklerini belirtti.
PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına Çamlık Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam etti.
"KENDİ SAHASINDAKİ MAÇLARI KAZANAN TAKIMLAR ÇOK BAŞARILI OLAN TAKIMLARDIR”
Teknik direktör Hüseyin Kalpar antrenman öncesi açıklamalarda bulunarak, kendi sahasında oynadığı maçları kazanan takımların çok başarılı takımlar olduğunu dile getirdi ve bu durumun bilincinde olduklarını ifade etti.
Sezon başında koydukları hedefi tutturabilme adına her maçı kazanmak için mücadele edeceklerini vurgulayan Kalpar, "Bizim için en önemli maç en önce yapacağımız maçtır. O da Yeni Malatyaspor maçıdır. Bu maçta kazanma isteğimizi, arzumuzu ve hırsımızı sahaya yansıtıp kazanabilmenin gerekliliğini en iyi bir şekilde sahaya yansıtarak kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Açıklamanın ardından kırmızı-maviler, teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde yaklaşık iki saat süren bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ve teknik çalışma yaptı. Antrenmanda Sakatlığı bulunan Muhammet Reis takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.