Yeni sezonda hedefine Süper Lig’i koyan Karşıyaka, sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Karşıyaka Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, yeni transferlerin en kısa zamanda takıma katılacağını söyledi.
PTT 1. Lig’de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Karşıyaka, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde yapılan antrenmanla startı veren yeşil-kırmızılı ekibin çalışmasını Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ve yönetim kurulu üyeleri de tam kadro olarak takip etti. Antrenman öncesi kurban kesilirken, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar ve futbolcular, kurbanın kanını alınlarına sürdü ve hep birlikte dualar edildi.
“TRANSFERLERİMİZ HAZIR”
Yeni sezon hazırlıklarına çoğu altyapıdan 23 futbolcuyla başlayan Karşıyaka’da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar da takımının başında ilk idmanına çıktı. Yeni sezon için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anlatan Dumlupınar, “Biz bu lige ikinci olmak veya Play-off’tan Süper Lig’e çıkmak için hazırlanmayacağız. Direkt şampiyon olup Süper Lig’e çıkmak için hazırlanacağız” dedi.
Transferlerinin hazır olduğunu ifade eden başarılı teknik direktör, “Yeni transferlerimiz de aramıza katılacak. Karşıyaka altyapısı da bizim için çok önemli. Katkı sağlayacak oyuncular aramızda kalacaktır zaten” diye konuştu.
Yeni sezon hazırlıklarını 3 etap olarak yapacaklarını belirten Dumlupınar; Erzurum, Bolu ve Avusturya’da 10’ar günlük kamplar yapacaklarını söyledi.