ANTALYA, () - TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Kepez Belediyesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen 2024 Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği, Antalya'da yapıldı. Şenlikte, 48 ilden 600 çocuk yetenek taramalarından geçirildi.

TÜFAD ve Kepez Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bir otelde gerçekleştirildi. 20-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen şenlikte, 12 yaş grubu 2006 doğumlu 600 çocuk taramalara tabi tutuldu. Projeye 48 ilden katılım sağlanırken, 3 günde 96 müsabaka oynandı.

KEPEZ'İN YILDIZLARI MASA'DA

Düzenlenen etkinlikte Kepez'in Yıldızları Futbol Turnuvaları da ele alındı. Kepez'deki ortaokulların katıldığı turnuva kapsamında seçilecek çocuklar, önce Kepez'in Yıldızı, ardından ise Geleceğin Yıldızları olacağı vurgusu yapıldı. Toplantıda TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Kepez'in Yıldızları projesinin örnek bir proje olduğunu Türkiye genelinde uygulanabilir bir model olduğu vurgusu yaparken, tüm belediyelerin bu projeyi uygulaması gerektiğini ifade etti.

FOTOĞRAFLI