Adem DURMAZ/KORKUTELİ, () - ANTALYA Süper Amatör'de mücadele eden Korkuteli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Erdem Gençlik ve Spor'u 5-1 yendi.

Antalya Süper Amatör'de mücadele eden Korkuteli Belediyespor kendi sahasında ligin son sırasındaki Erdem Gençlik ve Spor'u konuk etti. Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadı'nda oynanan zorlu maçı Arif Dilmeç, Murat Mert, İsmail Tunç hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmayı Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Kulüp Başkanı Muharrem Yavuz ve çok sayıda Korkuteli Belediyespor taraftarı da izledi.

Maçın 14'üncü dakikasında Enver Ekinci'nin golüyle Korkuteli Belediyespor 1-0 öne geçti. 18'inci dakikada Hamza Yapıcı ile Korkuteli Belediyespor durumu 2-0 yaptı. İlk yarı Korkuteli Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın 59'uncu dakikasında Erdem Gençlik ve Spor'da Hüseyin Doğan durumu 2-1 yaptı. Korkuteli Belediyespor'da Soner Gökmen 62'nci dakikada farkı yeniden 2'ye çıkardı: 3-1. Ataklarını sürdüren Korkuteli Belediyespor, 67'nci dakikada Sait Topbaş, 87'nci dakikada ise Mete Can Takı'nın attığı golleriyle sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Korkuteli Belediyespor bu sonuçla puanını 13'e yükselterek 7'nci sırada yer aldı.

FOTOĞRAFLI