Osmangazi Belediyesi Bayan Judo Takımı sporcuları, kazandıkları kupayla meclis toplantısına katıldı. Başkan Mustafa Dündar, başarılı sporcuları taltif etti.
Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce, Kulüpler Türkiye Judo Süper Lig’inde üçüncü olarak Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil etme hakkı kazanan Osmangazi Belediyesi Bayan Judo Takımı sporcu ve antrenörünü birer altınla ödüllendirdi. Dündar, “Hentbolda, badmintonda, judoda ve diğer tüm branşlarda Türkiye çapında önemli başarıları olan bir kulübüz. Şu an meclisimizde bulunan bayan judocularımız, süper ligde üçüncü oldular ve kupalarını bugün bize getirdiler. Umarım önümüzdeki günlerde ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edecekler. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca, 1. Ligde mücadele eden erkek judo takımımızda süper lige çıkarak büyük bir başarı elde etti. Osmangazi Belediyesi sporda da Avrupa ve Dünya çapında başarılar elde edip ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek. Hedefimiz 2020 Olimpiyatları” dedi.
Başkan Mustafa Dündar, kazandıkları kupa ile kendilerini ziyaret eden Osmangazi Belediyesi Bayan Judo takımı sporcularına altın ve hediyelerini, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Ali Yıldız, MHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, CHP Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cevat Asa ile birlikte verdi.
Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Başkan Mustafa Dündar ve partilerin grup sözcülerinin konuşmalarının ardından gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.