Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ, ()

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarıda düşme potasından kurtulmak isteyen Nazilli Belediyespor, Fenerbahçe'den Görkem Bitin ile resmen anlaştı. Fenerbahçe'nin U21 takımında forma giyen genç golcü ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.
Futbol kariyerindeki ilk profesyonel sözleşmeye imza atan Görkem başarı sözü verdi. Törene katılan Başkan Özgen Türker ise yaptığı açıklamada, "Görkem takımımıza önemli katkılar sağlayacaktır. Takımımız yaptığı takviyelerle ikinci yarıda layık olduğu yere gelecek. Transfer dönemi bitene kadar takviye çalışmalarımız sürecek" dedi.
Pazar günü iç sahada oynanacak Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdüren futbolcular kulübün çiçeği burnunda başkanı Özgen Türker'e sürpriz doğum günü partisi hazırladı. Yıldırım Demirören Tesisleri'nde gerçekleşen organizasyonda Türker'e pasta kesildi. Türker kendisine verilecek en büyük hediyenin galibiyet olacağını belirterek, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ancak doğum günü kutlaması böyle kuru kuru olmaz. Şanlıurfaspor'u yenerek bana en büyük hediyeyi vermenizi bekliyorum. Takımımzdaki herkese sonuna kadar inanıyorum" diye konuştu. 
ALICIK'A TARİHİ HEDİYE
NAZİLLİ Belediyespor'da 1971 yılında top koşturan esnaf İsmail Çalışkan, yarım asırlık Nazilli formasını Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Haluk Alıcık'a hediye etti. Formanın çok önemli bir değere sahip olduğunu belirten 65 yaşındaki Çalışkan, "Başkanımızın Nazilli Belediyespor'a olan sevdasını herkes bilir. Ben 1971'de genç takımdaydım. Askere giderken formayı valizimde unutmuşum. Yaklaşık 50 yıldır formayı saklıyordum. Formanın değerini, kıymetini bilecek birinde kalmasını istedim. Başkanımıza hediye ettim" ifadelerini kullandı. Formayı hemen çerçeveleten Başkan Alıcık, "İsmail kardeşime bu anlamlı hediyesinden ötürü teşekkür ediyorum. Gönlümüzde siyah-beyaz renklerin yeri ayrı" dedi.