Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde oynadığı 12 karşılaşmada sadece Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımına yenilen Nesine.Com Eskişehir Basket’in bileği bükülmüyor.
Spor Toto Basketbol Ligi’ne çıkma parolasıyla hareket eden ve şampiyonluk mücadelesini sürdüren Nesine.Com Eskişehir Basket, ligde oynadığı 12 karşılaşmanın 11’ini kazandı. Sezona 90-74’lük Final Gençlik galibiyetiyle başlayan kırmızı-siyahlılar, 2. haftada Sakarya BŞB Basketbol deplasmanından 86-67’lik skorla mağlup olarak döndü. Alınan bu yenilginin ardından toparlanan Eskişehir temsilcisi, sırasıyla Akhisar Belediye, Mamak Bld. Ankara DSİ, Petkim Spor, Düzce Belediye, Türk Telekom, Yalova Group Belediye, Pertevniyal, Bursaspor Durmazlar, Acıbadem Üniversitesi ve son olarak da Muğla Orman’ı yenerek üst üste 10 mücadelesini kazandı.

Rakip potalara 991 sayı attı
Aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını da son derece mutlu eden ve 12 haftada 23 puan toplayan Nesine.Com Eskişehir Basket, averaj farkıyla ligde Sakarya BŞB Belediye takımının ardından 2. sırada bulunuyor. Bu sezon tek mağlubiyetini deplasmanda alan Eskişehir temsilcisi, evinde oynadığı 6 mücadeleyi de kazandı. Başantrenör Brad Greenberg yönetimindeki kırmızı-siyahlılar, rakip potalara 992 sayı bırakırken, kendi potasında ise 871 sayı gördü.