Nilüfer Belediyespor ile Şahinkaya Eğitim Kurumları arasında basketbolda sportif başarıyı artırmak maksadıyla iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol kapsamında takım sporcuları Şahinkaya Eğitim Kurumları’nda eğitim ve öğrenim görürken, maddi anlamda da sporcu öğrencilere destek sağlanacak. Sporcular, okullararası turnuvalarda Şahinkaya Eğitim Kurumları, resmi müsabakalarda ise Nilüfer Belediyespor adıyla mücadele edecek.
Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarının altını çizen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Nilüfer Belediyespor olarak birçok branşta mücadele ediyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize spor yapma olanakları sunuyor ve her yaştan insanın spor yapmasını arzu ediyoruz. Hem salonlar, hem de spor alanları oluşturarak buralardan herkesin faydalanmasını istiyoruz . Nilüfer Belediyespor olarak basketbol branşında daha aktif rol alarak, mücadeleci bir takımla ikinci lige yükselmek istiyoruz. Şahinkaya Eğitim Kurumları’na iş birliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sayede inanıyorum ki basketbol şubemiz, hentbol ve voleybol takımlarımızda olduğu gibi başarılarıyla adından söz ettirecek. TOFAŞ ve diğer firmalar basketbolda Bursa’nın ismini göndere çıkarmışsa, oluşturduğumuz iş birliği sayesinde Şahinkaya ve Nilüfer Belediyespor da inanıyoruz ki bu başarıları yakalayacak” şeklinde konuştu.