Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, () - ISPARTA Bölge Spor Klasik Yay Bayan Okçuluk Takımı Samsun'da gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Okçuluk Türkiye Kupası'ndan üçüncü oldu.
15 Temmuz Şehitleri Okçuluk Türkiye Kupası'nda 58 kulüpten 307 sporcu katıldı. Isparta'yı Bölge Spor Kulübü'nden 7 sporcu temsil etti. Müsabakalar sonunda Betül Toker, Şeyma Nur Atalar ve Gökçe Demirel'den oluşan Isparta Bölge Spor Klasik Yay Okçuluk Takımı Türkiye üçüncüsü oldu. Takım antrenörü Yalçın Ünsal ve sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'i ziyaret etti.
Yalçın Ünsal, Isparta tarihinde ilk kez bir bayan takımının Türkiye üçüncüsü olduğunu söyleyerek, altyapı çalışmalarının meyvelerini aldıklarını aktardı. Ünsal, desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e teşekkür etti.
Murat Gevrek ise "Sporcularımızın gösterdiği performanslar bizleri sevindiriyor. Başarının tesadüf olmadığı sporcularımız bir kez daha gösterdi. Sistemli ve planlı çalışmalar ile başarıların daha artacağına inanıyorum" dedi. Gevrek, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI