Türkiye Oryantiring Federasyonu genel kurulunda yapılan başkanlık seçiminde 95 delegenin oyunu alan Hacer Akyüz, federasyonun yeni başkanı oldu.
Ankara’da yapılan Türkiye Oryantiring Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu’ndaki başkanlık seçiminde mevcut başkan Tekin Çolakoğlu ile Hacer Akyüz yarıştı. 200 delegesi bulunan federasyonun 188 delegesi genel kurulda oy kullandı. Çolakoğlu 93 oy alırken, 95 oy alan Akyüz çok az farkla federasyonun yeni başkanı seçildi.
Oryantiring Federasyonuna yeni başkan seçilen Hacer Akyüz’ün yönetim kurulunda Ayhan Çiftçi, Ayşe Alaşan, Ali Elgün, Ali Rıza Ceylan, Aydın Ulusoy, Erkan Ömeroğlu, Faruk Altınok, Fatih Bektaş, Hacı Ali Okur, Mehmet Top Metin Altepe, Ömer Faruk Petek, Şevket Halil Kara ve Şule Sümer yer aldı.
Yeni Başkan Akyüz, “Ben buradan tüm kulüplere tek tek teşekkür ediyorum. Başa baş geçen bu seçimde heyecanı son dakikaya kadar yaşadık. Tekin Çolakoğlu ve ekibine de teşekkür ediyorum. Oryantiring, bayan aday seçerek bu kurulla tarih yazdı” dedi.