Yeni Malatyaspor’un sol beki Osman Fırat, futbolculuk yaşantısını memleketi olan Malatya’da sonlandırmayı istediğini söyledi.
İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan PTT. Lig’in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un oyuncusu Osman Fırat, güzel bir şampiyonluk elde ettiklerini ve futbolculuk kariyerini memleketi olan Malatya’da noktalayıp jübilesini sarı-kırmızılı forma altında yapmak istediğini kaydetti.
Takım olarak çok zorlu bir sezonun ardından şampiyon olduklarını kaydeden Osman, “Açıkçası benim için çok da güzel bir sezon olmadı. Fazla forma şansı bulmadım. Ama şampiyonluk bize her şeyi unutturdu. Şükürler olsun ki şampiyon olduk. Buna fazlasıyla ihtiyacımız vardı. Hele bir de Malatyalı olmam dolayısıyla şampiyonluk beni bir kat daha fazla mutlu etti” dedi.
Osman Fırat, önümüzdeki yıl takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruyu, "Zaten benim sözleşmem devam ediyor. Bir sorun olacağını sanmıyorum" şeklinde cevaplayarak, yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giyeceğinin mesajını verdi.
PTT 1. Lig’de de Yeni Malatyaspor forması giymek istediğini söyleyen Osman, "Malatya’da olmaktan çok mutluyum. Zaten benim sözleşmem devam ediyor. Yeni sezon için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşallah yeni sezonda da burada olmak istiyorum. Ben futbolculuk kariyerimi memleketim olan Malatya’da sonlandırıp, jübilemi burada yapmak istiyorum. Umarım yeni sezonda parlak bir süreç yaşarız. Malatya aslında buralara layık değil. Malatya’nın yeri herkes çok iyi biliyor ki Süper Lig. Allah’ın izniyle en kısa sürede bunu da başarıp, olmamız gereken yere çıkacağız” ifadelerini kullandı.