Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak kokpit camının kırılmasının ardından Budapeşte’ye acil iniş yapmıştı. Sarı-lacivertli kafilenin camı kırılan uçağı Budapeşte Havalimanı’nda görüntülendi.
Manchester United maçı için İngiltere’nin Manchester kentine giden Fenerbahçe kafilesi Budapeşte’ye acil iniş yapmıştı. Kokpit camına çarpan kuşun acil inişe sebep olduğu ifade edilirken, kokpit camının da tuz-buz olduğu görüldü. Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak ise Budapeşte’ye inişin ardından ilk kez görüntülendi. Uçağın pistte yanaşmış halde durduğu görülürken, sarı-lacivertli kafile ise uçakta bekletildi. Fenerbahçe’yi taşıyan uçağa kısa bir süre sonra ise merdiven yanaştı ve havalimanı yetkilileri uçağı kontrol etti.
Macaristan Büyükelçisi Şakir Fakılı ise sarı-lacivertli kafile Budapeşte’ye iner inmez havalimanına gelerek kafileyi ziyaret etti. Burada geçmiş olduk dileklerini ileten Fakılı, kafilenin yaklaşık 2 saat sonra İstanbul’dan gelecek uçakla Budapeşte’den ayrılacağı bilgisini paylaştı.
Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçağın kırılan camı ise şu anda tamir edilmeye başlandı. Bora Jet’e ait uçağın bakım çalışmalarını ise Macaristan’daki Lufthansa ekibinin üstlendiği bildirildi.