Galatasaray’ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, yurt dışında oynamayı isteyebileceğini ancak gönlünde her zaman Galatasaray olacağını söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda yapılan kupa töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç oyuncu Semih Kaya, son 4 yılda 3 şampiyonluğa ulaştıklarını ifade ederek, "O yüzden çok mutluyum gururluyum Galatasaray camiasında bünyesinde olduğum için. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Dışarıdaki kitle sayısı belli, bizi destekleyen kişiler belli. Gönülden Galatasaraylılar. Ben onları çok seviyorum. Onların da beni sevdiğini biliyorum. Tüm Galatasaray ailesine armağan olsun bu şampiyonluk. 4 yıldızı ilk takan takımız. Biliyorsunuz ilklerin takımıyız zaten 2000 yılından beri. O yüzden gururluyuz mutluyuz. İnşallah daha da başarılar elde edeceğiz önümüzdeki yılda” dedi.
“İYİ BİR İSTİKRAR YAKALADIK”
Bu sezon mutsuz bir anının olup olmadığı yönündeki bir soruya ise Kaya, "Mutsuz anlarım şu şekilde oldu. Mağlup olduğumuz berabere kaldığımız maçlarda mutsuz oldum. Sonuçta çıktığımız rota belliydi, sezon başında 4. yıldız hedefleyerek çıkmıştık. Berabere kalığımız mağlup olduğumuz maçlar beni mutsuz etti. Bunları Hamza hocamızın da gelmesiyle aştığımızı düşünüyorum. Gayet iyi bir istikrar sağladık. Şu anda geldiğimiz nokta belli şampiyonluk. İnanılmaz mutluyuz gururluyuz” diye konuştu.
“YURT DIŞINDA OYNAMAK İSTERİM”
Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili sorulan bir soruya ise Semih, "Bundan önceki açıklamalarımda da söyledim. Galatasaray Futbol Kulübü’nün bünyesinde olan sporcuyum. Galatasaray Kulübü’nün bir evladıyım. Her zaman bunu sürdürmek istiyorum. Ama kulübümüzün menfaati ne olur? Hani bir transfer olur tabii ben de yurt dışında oynamak isterim ama benim için gönülden her zaman Galatasaray vardır” dedi.
“KEK BAZILARINA GÖRE İYİ PİŞMİŞTİR”
Sezon öncesi 4. yıldız hedefi için yapılan yıldız organizasyonuna rakiplerin ‘kek kalıbı’ şeklinde gönderme yapmalarının hatırlatılması üzerine Semih, “İnşallah izlemişlerdir. Kabardı mı kek ama bazılarına göre iyi pişmiştir” diye konuştu.