Sinop Off-Road Kulübü(Sinoff), 30-31-Mayıs tarihlerinde Sinop’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonası 3. Ayak yarışları hakkında açıklamada bulundu.
30-31-Mayıs-2015 tarihlerinde Sinop’ta gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası 3. Ayak yarışları ile ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Sinop Off- Road Kulübü üyeleri yarış ile ilgili bilgiler verdi. Düzenlenen basın toplantısına Sinoff Başkanı Özkan Aydemir, Off-Road sporcusu ve eski başkan Bülent Cevdet Durdu, yardımcı pilot Barış Güner ve kulüp üyeleri katıldı.
Hafta sonu düzenlenecek olan yarışlar hakkında teknik bilgi veren Çetin Şentürk, "Yaklaşık 35 Off-Road aracının kıyasıya mücadele edeceği parkur; seyri kolay ve seyir keyfi yüksek olacak şekilde büyük bir özenle hazırlandı. Akliman mevkisinde yapılacak olan yarışmamız geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi göreceğini düşünüyoruz. 30-31 Mayıs tarihlerinde iki gün olacak yarışmanın orman etabı startı cumartesi 13.00’te verilecek, pazar günü startı ise saat 11.00’de Bostancılı köyünde verilecek” dedi.
AYDEMİR: “BU YARIŞIN SİNOP’A KAZANCI YAKLAŞIK OLARAK 300 BİN TL”
Teknik bilgilerin verilmesinin ardından açıklama yapan Sinoff Başkanı Özkan Aydemir ise, “Bu yarışmanın İlimize kazancı yaklaşık olarak 3 yüz bin Türk Lirası civarında. Spor turizminin ne kadar önemli olduğunu hepimizi biliyoruz. Düzenlenen yarış Türkiye Şampiyonasının 3. Ayak yarışları. Çok büyük bir katılım bekliyoruz. Uzun yıllardır bu spor ile ilimizi temsil ediyoruz. Bu yarışmada Sinop’u temsilen yarışacak olan sporcularımız Bülent Cevdet Durdu ve Barış Güner’e şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.